Yozgat Eczacı Odası

SGK MAYIS AYI FATURA TESLİMİ HAKKINDA ...

SGK Kayseri Bölge tarafından Odamıza gönderilmiş olan yazıda; bölgemizde faaliyet gösteren Eczanelerimiz için 1-15 tarihleri arasında teslim yapılabilmektedir. Eczanelerimizin büyük bir kısmı fatura teslimi için son iki günü tercih etmektedir ve bu iş akışını olumsuz etkilediği tarafımıza bildirilmiştir. Eczanelerimizin fatura teslimini belli bir sıralamaya konması tarafımızdan talep edilmiştir.

Sosyal Güvenlik Kurumu adına karşıladığınız 2022 Mayıs ayına ait reçetelerin SGK’ya elden  teslimat yapacak eczaneler 09.06.2022 Perşembe ve 14.06.2022 Salı tarihleri arasında yapacaklardır. Elden teslim yapacak eczanelerimizin mağduriyet yaşamamaları için Ek-1 listesindeki teslimat tarihine özen göstermeleri gerekmektedir.

İlaçlara ait kupürlerin ve karebarkodlarının iptal işlemi “Yeşil” renk kalemle yapılacaktır, evrak teslimine ilişkin takvim ektedir.

Evrakını Posta (Kargo) yoluyla teslim etmek isteyen eczanelerimiz en geç  Ayın 15'inde Kurumda olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Tüm Üyelerimize önemle duyurulur.

NOT 1: Sosyal Güvenlik Kurumu'na reçete teslimatında birden fazla dosya ile teslim edecek üyelerimizin her bir dosyaya numara vermesi gerekmektedir. (Örneğin 1 dosya ile teslim edilecekse 1/1 numara verilmesi, 2 dosya ile teslim edilecekse 2/1,2/2 numara verilmesi ve 3 dosya ile teslimat yapacaksa 3/1,3/2,3/3 şeklinde numara verilmesi gerekmektedir).