Yozgat Eczacı Odası

#EczacıyaHakEttiğiDeğerVerilmelidir Sosyal Medya Kampanyası

czacıyaHakEttiğiDeğerVerilmelidir Sosyal Medya Kampanyası

Sürdürülebilir Bir İlaç-Eczacılık Hizmet Modeli

Sürdürülebilir Bir Sağlık Sisteminin Olmazsa Olmazıdır:

ECZACIYA HAK ETTİĞİ “DEĞER” VERİLMELİDİR!

Eylem Planımız kapsamında kamuoyu farkındalığını geliştirme amacıyla hazırladığımız videomuzu bu akşam (7 Eylül - Çarşamba) saat 20.00’da #EczacıyaHakEttiğiDeğerVerilmelidir etiketi ile hep birlikte paylaşacağız.

Duyurumuzda ilettiğimiz videomuz Eczacı Bilgi Sistemimize kayıtlı tüm meslektaşlarımıza ayrıca SMS ve eposta yolu ile iletilecektir. Ayrıca Anasayfamızın sol üst köşesinde yer alan “Eczaneler Kapanmasın” başlıklı bölümü tıklayarak da videomuza ulaşabilirsiniz.

Tüm

• Eczane Eczacısı Meslektaşlarımızı
  • Kamu Eczacısı Meslektaşlarımızı
  • Eczanelerimizde Birlikte Çalıştığımız İkinci Eczacı Ve Yardımcı Eczacı Meslektaşlarımızı
  • Yıllarca Mesleğimize ve Halkımıza Hizmet Vermiş Emekli Meslektaşlarımızı
  • Eczacılık Akademimiz ve Eczacılık Fakültelerimizdeki Tüm Değerli Hocalarımızı
  • Eczacılık Fakültelerinde Okumakta Olan Genç Meslektaşlarımızı
  • Eczane Çalışanlarımızı
  • Eczacı Kooperatiflerimizi
  • İlaç-Eczacılık Alanındaki Derneklerimizi
  • Hastalarımızı

Twitter’da yürüteceğimiz Sosyal Medya Kampanyamızı desteklemeye, sesimize ses olmaya, ortak mücadelemizi güçlendirmeye davet ediyoruz.

Tarih:  07.09.2022 - Çarşamba

Saat:  20.00