SGK EKİM AYI FATURA TESLİMİ HAKKINDA ...

Sosyal Güvenlik Kurumu adına karşıladığınız 2016  Ekim ayına ait reçetelerin SGK’ya teslimat tarihi 09.11.2016 Çarşamba ve 11.11.2016 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

İlaçlara ait kupürlerin ve karebarkodlarının iptal işlemi “Yeşil” renk kalemle yapılacaktır, evrak teslimine ilişkin takvim ektedir.

YURTDIŞI SİGORTALILARINA AİT SGK'NA REÇETE TESLİM EDEN ÜYELERİMİZİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR;

* Fatura 2. sureti, müstahlık belgeleri ve döküm listesi birlikte zımbalanaca