RX MEDİA PHARMA 2018 YILI GÜNCELLEMESİ HK.

2018 YILI RX MEDİA PHARMA programlarının yenilenmesi için toplu alım müracaatında bulunulmuş ve Kurum tarafından çoğunluk sağlanması halinde ıskontolu alınacağı bildirilmiştir.

Yenileme, yeni ve artı kullanıcı talebinde bulunacak olan üyelerimizin 08 Aralık 2017 Cuma gününe kadar Odamıza taleplerini bildirmeleri gerekmektedir.

Buna göre ;

* RX Media Pharma Yenileme Paketi ( 2017 Kullanıcıları için )   335 TL  ( iskontosuz fiyat )

* RX Media Pharma Yeni kullanıcı       (  ilk alım  )                           505 TL  ( iskontosuz fiyat )

* RX Media Pharma  + Kullancı                                                           120 TL

( her bilgisayar için ayrı ayrı ödenir ,  iskonto uygulanmaz ve en fazla 4 ek lisans satın alınabilir. )

NOT:

1)    Talep için ismini yazdıran üyelerin iadesi olmayacaktır.

2)    Fiyatlara KDV dahildir.